Actualitat

<< Altres noticies
Ajuntament de les Borges Blanques - 16/12/2014

Arquitectura i regals culturals per celebrar el Nadal a l’Espai Macià de les Borges Blanques

 L’Espai Macià acollirà aquest divendres l’acte d’inauguració de l’exposició “La taula de l’arquitecte”, de Carme Casals Serrano i Carles Sáez Llorca.

L’equipament ha impulsat la campanya “Regala cultura aquest Nadal”; on l’adquisició d’entrades del centre, per a regalar a altres persones, seran per només 3 euros per unitat.

Amb motiu del 81è aniversari de la mort del President Francesc Macià, el pròxim 25 de desembre a les 11.30 hores, l’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat una ofrena floral davant del centre.

L'Espai Macià de les Borges Blanques. L'Espai Macià de les Borges Blanques.

L’Espai Macià acollirà aquest divendres l’acte d’inauguració de l’exposició “La taula de l’arquitecte”, que recull algunes de les millors obres dels arquitectes Carme Casals Serrano i Carles Sáez Llorca, ara agrupats en l’estudi Casals – Sáez, en la que hi haurà una bústia pro-Marató.
L’exposició es podrà visitar gratuïtament fins el proper 8 de gener de 2015 a la Sala Arts25400, a la planta 0 de l’Espai Macià.

D’altra banda, en motiu de les festes, l’equipament ha impulsat la campanya “Regala cultura aquest Nadal”, mitjançant la qual permet l’adquisició d’entrades de l’Espai Macià per a regalar a altres persones, al preu de només 3 euros per unitat.
La campanya estarà vigent fins el 6 de gener de 2015 i es complementarà amb un regal d’un bolígraf de l’equipament i un punt de llibre de l’expresident de la Generalitat, a tots els que la visitin durant aquestes festes.

L’exposició de l’Espai Macià està organitzada per l’Associació Arts25400, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Consell Comarcal de les Garrigues, Olis Salvador Farré “Chicó” i la Cooperativa de Sant Isidre.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Francesc Macià, ha destacat “l’oportunitat de conèixer de primera mà alguns dels treballs d’arquitectura més importants que s’han fet a casa nostra darrerament. A més, amb la promoció de Nadal, donem l’oportunitat de regalar cultura als amics i familiars, un obsequi molt diferent als que habitualment estem acostumats a fer per aquestes festes”.

També durant aquestes festes i en motiu del 81è aniversari de la mort del President Francesc Macià, el proper 25 de desembre a les 11.30 hores, l’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat una ofrena floral davant del seu monument situat a l’Espai Macià. Enllaços relacionats

Espai Macià

Plaça Ramon Arqués, 5
25400 Les Borges Blanques

Tel. 973 140 874

També som a:

 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram

© Espai Macià, tots els drets reservats

 • Ajuntament de les Borges Blanques
 • Fons Europeu FEDER
 • Memorial Democràtic
 • PlanE
 • Diputació de Lleida. Patronat de Turisme
 • Institu d'Estudis Ilerdencs
 • Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura